cununie-civila-pe-mare
Ti-ar placea ca, atunci cand spui cel mai important „Da“ din viata ta – acela care consfinteste incheierea cununiei civile – sa o faci intr-un cadru natural cu totul deosebit si nu intre zidurile reci ale unei cladiri administrative?
Daca o astfel de idee ti se pare interesanta, cu siguranta vei aprecia deplin o cununie civila pe mare, avand ca martori nu numai rudele si prietenii apropiati, ci si cele mai puternice elemente ale naturii: apa sarata cu valurile ei nemarginite si cerul cu soarele stralucind optimist.
Toti pasii necesari pentru a avea parte de o cununie civila pe mare
Totul incepe, asa cum este firesc, cu programarea datei evenimentului. Ai la dispozitie mai multe modalitati. Poti sa completezi un formular existent pe site-ul Dapemare.ro sau sa iei legatura cu organizatorii prin email ori pe pagina de Facebook. In cel mai scurt timp, ti se confirma disponibilitatea si iti sunt trimise un formular si factura in avans.
Cu o zi inainte de data programata, cineva se poate ocupa cu decoratul barcii, conform dorintelor mirilor. Apoi, in ziua si la ora stabilite, vei fi asteptat, impreuna cu invitatii, in Marina Limanu. Iata ocazia perfecta pentru o prima sedinta foto cu oaspetii bucurosi sa participe la o cununie civila pe mare!
Odata ce toata lumea a urcat la bord, se pleaca pe apele line, fara valuri, ale lacului Limanu. Pentru o bucurie deplina, acum pot fi servite cocktailuri si gustari.
Cand yachtul ajunge in zona de dana comerciala a portului Mangalia, capitanul merge la punctul de politie de frontiera cu actele de identitate ale tuturor participantilor. Pana se incheie formalitatile legale si in timp ce un ofiter al politiei de frontiera verifica identitatea celor de pe vas, timpul trece rapid si distractiv, oaspetii rasfatandu-se in continuare cu gustari udate de bauturi fine.
Urmeaza iesirea propriu-zisa pe mare si parasirea apelor teritoriale romanesti. Din larg, pot fi admirate localitatile 2 Mai si Vama Veche.
Odata intrata in ape teritoriale straine, ambarcatiunea cu pavilion romanesc devine asemenea unei insule romanesti, al carei capitan este in acelasi timp guvernator, presedinte, prim-ministru, primar si notar. Prin urmare, legea ii permite sa oficieze casatoria. Locatia cu coordonatele exacte de longitudine si latitudine va fi trecuta pe certificatul de casatorie.
Dupa ce a avut loc o cununie civila pe mare, vine vremea pentru intoarcerea in tara. Se trece rapid prin punctul de frontiera si urmeaza relaxarea si distractia pe lacul Limanu. Lipsa valurilor si apa calda sunt o adevarat invitatie pentru servit masa, gustat un pahar de sampanie, savurat tortul si chiar pentru facut baie.
Cand se reintorc pe uscat, mirele si mireasa sunt deja sot si sotie, ca urmare a ceremoniei desfasurate pe apele marii. Urmeaza completarea si semnarea actelor de casatorie, si depunerea documentelor, de catre organizatorii evenimentului, la Oficiul de Stare Civila competent. In cel mult doua saptamani este emis certificatul de casatorie.
Acestea sunt etapele organizarii unui eveniment unic, care iti va oferi amintiri minunate pentru intreaga viata: o cununie civila pe mare. Fie ca juramintele rostite si promisiunile facute departe de uscat sa dureze pentru totdeauna, iar mirii sa traiasca fericiti si sa se iubeasca mult!
Gospodarii din intreaga lume sunt mereu dornici sa gaseasca metode prin care sa isi usureze…
Calatoriile si descoperirea celor mai putin cunoscute colturi ale lumii reprezinta un vis al multor…
Oaspetii apreciaza un hotel sau o pensiune in functie de mai multe criterii. Printre acestea…
Situatia personala, profesionala, politica sau economica din tara te-a determinat sa emigrezi, singur sau alaturi…
Turcia este destinatia preferata de majoritatea turistilor. Poarta Orientului, legatura dintre Europa si Asia, aceasta…
Fiecare om, indiferent ca este femeie sau barbat, are nevoie de odihna, pentru o buna…